09 de desembre 2014

ABELLES A CAN PARCALA

horta can parcala

De la mà d'en Txema (Josep Maria Magro) el nois i noies discapacitats de la Fundació Maresme, utilitzen les abelles com a eina d'integració socio-laboral dins la finca de Can Parcala, on també s'hi desenvolupa agricultura tradicional.

L’objectiu d’aquest projecte és intentar buscar noves línies de treball pel Centre Ocupacional de Treball alhora que promoure el consum compromès i de proximitat a la comarca del Maresme.

La Fundació privada el Maresme pro persones amb discapacitat intel•lectual és una entitat d’iniciativa social sense afany de lucre que promou i impulsa la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel•lectual de la comarca del Maresme i de les seves famílies.

La Fundació procura donar resposta a les necessitats i demandes d’aquest col•lectiu organitzant una àmplia xarxa de serveis i centres que ofereixen una atenció amb continuïtat.

La Fundació el Maresme va ser constituïda el 28 de novembre del 1994 continuant la tasca iniciada l’any 1966 per l’associació Patronat pro persones amb disminució psíquica del Maresme.