01 de gener 2013

AMICS DE LA WARRÉ


Comencem el 2013 amb força i amb moltes ganes de compartir el nostre amor cap a les abelles amb tots vosaltres. És per això que en una data tan assenyalada com l'1 de gener aprofitem per donar la benvinguda a un col·lectiu d'abellaires que sota el nom d'Amics de la Warré volen donar força a una altra forma de fer apicultura.

Els apicultors d'aquest col·lectiu treballen exclusivament amb arnes Warré i han adaptat la seva forma de treball a la que en el seu dia va pregonar l'abat Émile François Warré, de la qual disposeu una primera biografia dins d'Ecolluita (27/11/2012).



Al llarg dels propers mesos publicarem articles sota l'etiqueta d'Amics de la Warré, informacions que pretendran atraure l'atenció de nous apicultors que vulguin començar en el món apícola, així com aquells que vulguin reconvertir la seva activitat a una altra metodologia de treball més racional i sostenible amb l'entorn i amb la biologia de l'abella. 

Quins continguts treballarem:
  • Metodologia de treball.
  • Cria de reines
  • Tècniques profilàctiques
  • Venda d'arnes Warré amb fons sanitari
  • Comercialització de productes

A tots aquells que volgueu formar part d'aquest col·lectiu o estigueu interessats a rebre més informació podeu adreçar-vos a la bústia d'aquest diari, ecolluita@apicesteve.cat.


Amics de la Warré