16 de maig 2012

NOVETATS ECOLLUITA

Benvolguts companys i lectors d'Ecolluita,

Des d'aquesta setmana, Ecolluita us ofereix dues noves possibilitats de connectar-vos amb nosaltres, a partir de dos mecanismes que us explicarem a continuació i que trobareu en el marge dret del bloc:

1. Subscripció Ecolluita
2. Seguidors Ecolluita



1. Subscripció Ecolluita: es tracta de rebre en el vostre correu ordinari un missatge avisant-vos de la publicació d'una novetat o article a la nostra revista, podent llegir-lo, si voleu, de forma directa des de la vostra mateixa bústia. La subscripció és totalment gratuïta, i només heu d'entrar el vostre email i clicar el botó "submit" i seguir uns senzills passos de confirmació.

2. Seguidors Ecolluita: en aquesta ocasió us oferim pertànyer a un grup de persones que mostren publicament la voluntat de formar part d'un col·lectiu que tenen interés pel món de les abelles i que volen mantenir contacte i intercanviar opinions a través del correu electrònic. Ecolluita esdevé, doncs, un punt de trobada, on clicant damunt de les icones dels diferents seguidors, podeu enviar correus i comentaris sobre l'actualitat apícola. Per fer la inscripció només cal que cliqueu damunt de la icona "friend connect" i que seguiu uns senzills passos de confirmació. Seria interessant, que disposeu d'una foto, logo o icona per fer més atractiu el vostre perfil.

Per qualsevol dubte o necessitat d'ajuda, no dubteu a connectar amb nosaltres i us donarem un cop de mà, i recordeu, si teniu ganes d'escriure o anunciar-vos, en la nostra revista trobareu un espai lliure i gratuït a la vostra disposició.

Salut i moltes gràcies, ja hem rebut més de 13000 visites!

Redacció d'Ecolluita