24 de març 2012

CREMA ESPONJOSA DE XOCOLATA AMB MEL

Aquí us llencem una recepta amb mel per a uns postres per a llaminers i amants de la xocolata. Animeu-vos i gaudireu d'un plaer indescriptible. Bon profit!



Ingredients

- 225 grams de xocolata per fondre
- 200 grams de nata
- 85 grams de mantega
- 25 grams de mel
- 2 platans
- 50 grams de sucre
- 50 ml de ron
- biscuit
- fulles de menta fresca.

Preparació

Posem en una casola la nata amb la mantega i la mel fins que bulli. Retirar-ho del foc i afegir-hi la xocolata, anem remenant fins que la xocolata es fongui. Ho deixem refredar a la nevera.

Seguidament posem 2 cullerades de sucre en una paella quan comenci a carmelitzar afegim la meitat de la mantega i els platans tallats. Retirem els platens i afegim la resta de mantega.Montem la mousse. Escalfem el ron amb sucre.

Per emplatar. Agafem uns bols amb una base de biscuit lleugerament sucat amb el ron, ho cubrim amb la mouse de xocolata i mel i el platan. Com a toc final ho adornem a la menta picada i el caramel que ens ha quedat.

Que vagi de gust!

Origen de la recepta:  http://www.receptarium.com